Emergency: (004) 0753 893 118 (004) 0728 916 070 (004) 0740 235 022

ANDREAS TEMETKEZÉSI VÁLLALAT

ISTENBEN A HITŰNK!

Őnőkkel érzűnk, minőségi szolgáltatásokat nyújtva. Az Andreas temetkezési vállalat, megértésesel és tisztelettel kínál teljes temetkezési szolgáltatásokat. Tekintettel erre a fájdalmas és bánatos időszakra, felmentjűk ugyfelűnket a felmerűlt bürokratikus gondok alol. Mi átvesszűk az egész eljárás gondját, ami az elhunyt temetését vagy hamvasztását illeti.

SŰRGŐSSÉGI HIVOSZÁM 004 0753 893 118

AZ ELHUNYT HAZASZÁLLITÁSA

AZ UTOLSOKBOL LESZNEK AZ ELSŐK...

Mindannyian tudjuk, mit jelent egy szerettűnk eltávozása és megértjűk őnőket e nehéz pillanatokban. Ezért, az Andreas temetkezési vállalat e nehéz pillanatkoban , az Ön segítségére siet, és teljes temetkezési szolgáltatásokat jutányos áron és maximális minőségben biztosit.

SŰRGŐSSÉGI HIVOSZÁM 004 0753 893 118

HAZAI ÉS NEMZETKŐZI TEMETKEZÉSI SZÁLLITÁS

A SZENT ÚTON HAZAFELÉ....a mennyei úton furulyaszoval kisérjűk!

Mi a TÁMOGATOI és BIZALMASAI vagyunk a legnehezebb pillanatokban. Mi bármely gyászoló család támogatoi vagyunk, biztositva a legjobb szolgáltatásokat a belfőldi és a nemzetközi halottszállítás terén, szakképzett személyzettel, a folyamat zőkkenőmentes lebonyolitása érdekében.

SŰRGŐSSÉGI HIVOSZÁM 004 0753 893 118

KOPORSOK ÉS KELLÉKEK

EGY SZOMORÚ NAPNYUGTA, VISZONT EGY ÚJ KEZDET A MENNYEKBEN...

A gyászolo család kérésére vagy az elhunyt életében kifejezett kívánsága szerint, az elhunyt hamvasztását is be tudjuk űtemezni. Továbbá, a cég széles kínálatát ajánlja, a koporsók, urnák és temetkezési kellékek skálájábol.

SŰRGŐSSÉGI HIVOSZÁM 004 0753 893 118

ANDREAS TEMETKEZÉSI VÁLLALAT

Küldetésünk, hogy a szeretteiket elvesztő és utolso tiszteletet az elhunyt iránt megadni kiváno  gyászolo család mellé álljunk. Cégünk temetkezési és hazaszállítási szolgáltatásokat kinál, kitűnő ár és időfeltételeket biztositva. Nagy hangsúlyt fektetünk a csapatunk folyamatos és aktív szakmai továbbképzésébe, a teljes körű temetkezési szolgáltatások legmagasabb színvonalán valo biztositása érdekében. Az Andreas temetkezési vállalat támogatja a gyászoló családot, átvévén tőlűk a temetkezéssel járo gondokat és felelőségeket.

Funeral Services

Price upon request Details

Repatriating the Deceased

Price upon request Details

Coffins and Burial Accessories

Price upon request Details

Catering

Price upon request Details

 

IDÉZET

“A jo és a rossz, az élet és a halál, a szegenység és a gazdagság Istentől jőn.

 Eklézsiás II:I6

SEE OUR PRICE OFFER

 

 

Our Location